• Ул. Скупи 20 бр. 29б, Скопје
  • +389 70 234 142
  • rubikon.zdruzenie@gmail.com

Светот е како Рубикова коцка

Информации

АДРЕСА

ул. Скупи 20 бр. 29а, 1000 Скопје, Република Македонија

ТЕЛЕФОН

+389 70 234 142

ЕМАИЛ

rubikon.zdruzenie@gmail.com

ВЕБ СТРАНА

http://www.rubikon.org.mk

Имате прашања?

    [cf7sr-simple-recaptcha]